• 0,00 € EUR
    0
Tervetuloa!

Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2016 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy JG Tekniikka y-tunnus 2477627-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.rengas-jg.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

 

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita päivittäin. Tyypillinen toimitusaika on noin 7 työpäivää maksun suorittamisesta. Osa tuotteistamme lähetetään suoraan eri valmistajien varastoilta ympäri eurooppaa.

 

Toimitustavat ja toimituskulut

  • Nouto
  • Matkahuolto
  • Posti
  • Muu (esim. DHL, UPS)

Toimitamme tilaukset suoraan kotiin, lähimpään postiin, lähimpään matkahuoltoon tai voit noutaa ne veloituksetta toimipisteestämme Vampulasta. Huomioithan, että meillä ei ole varsinaista myymälää, joten sovithan noudosta etukäteen kanssamme.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta on sovittava etukäteen kanssamme. Asiakas vastaa itse tuotteen palautuskustannuksista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

JG Tekniikka
Mannintie 68
32710 Sampu

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta


Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@rengas-jg.fi tai postitse:

JG Tekniikka
Mannintie 68
32710 Sampu

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksen suorittaneelle yritykselle.

 

Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä hintojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

JG Tekniikka käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.